Thai Fishcakes

Hotta, smakrika och riktigt goda fishcakes.

Recept av Donal Skehan.

 

Betyg: ****

4 personer

 

Recept:

450 g skinnfri vitfiskfilé (jag använde torsk)

1 msk fisksås

1 stort ägg

1 näve färsk koriander (jag använde basilika)

1 msk röd currypasta

1 röd chili

2 vitlöksklyftor

1 gul lök

5 cm färsk ingefära

Rivet skal och saft från 1 lime

 

  • Mixa fisken i en matberedare till en slät smet.
  • Tillsätt fisksås, ägg, färsk krydda, currypasta, limeskal + saft och mixa tills allt är blandat.
  • Forma till biffar och stek ca 2 minuter på var sida.
  • Servera med haricot verts, sweet chilisås, en god sallad och citronskiva.

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

receptbox

mat, bak & inspiration

RSS 2.0