Fräsch vårsallad

Efter att påsken tillbringats i Trysil, Norge med massa jobb, sena kvällar och restaurangmat kändes det så härligt att laga till denna fräscha vårsallad! Härliga färger och goda smaker - me like!

Betyg: ***
4 portioner

Recept:
1 färsk broccoli, ca 250 g
1 paprika
4 kiwi
12 rädisor
1 pkt fetaost (Zetas)
8 soltorkade tomater (ICAs i olja på burk)
2 stora tomater

Färsk basilika, olivolja, Trocomare Örtsalt

  • Dela och ångkoka broccolin lätt.
  • Skiva grönsaker och kiwi, lägg upp snyggt på fyra fat.
  • Toppa med fetaost, klippta soltorkade tomater, olivolja, örtsalt och färsk basilika.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

receptbox

mat, bak & inspiration

RSS 2.0