Fräsch vårsallad
Efter att påsken tillbringats i Trysil, Norge med massa jobb, sena kvällar och restaurangmat kändes det så härligt att laga till denna fräscha vårsallad! Härliga färger och goda smaker - me like!
Betyg: ***
4 portioner
Recept:
1 färsk broccoli, ca 250 g
1 paprika
4 kiwi
12 rädisor
1 pkt fetaost (Zetas)
8 soltorkade tomater (ICAs i olja på burk)
2 stora tomater
Färsk basilika, olivolja, Trocomare Örtsalt
4 portioner
Recept:
1 färsk broccoli, ca 250 g
1 paprika
4 kiwi
12 rädisor
1 pkt fetaost (Zetas)
8 soltorkade tomater (ICAs i olja på burk)
2 stora tomater
Färsk basilika, olivolja, Trocomare Örtsalt
- Dela och ångkoka broccolin lätt.
- Skiva grönsaker och kiwi, lägg upp snyggt på fyra fat.
- Toppa med fetaost, klippta soltorkade tomater, olivolja, örtsalt och färsk basilika.

Kommentarer
Trackback